Touched Romania


CLIENT

Touched Romania

INDUSTRIE

Cultură

SERVICII

PR, Interviuri, Copywriting

ECHIPĂ

Cristiana Bucureci, Andrei Bucureci.

ABOUT

Fundația Romanian Angel Appeal împreună cu Asociația Touched România a organizat pe 4 noiembrie un eveniment cultural special, care pune în lumină elemente asemănătoare dintre două culturi: cea românească și cea ucraineană. UniTradiții Fest. Ziua Obiceiurilor Trăite Împreună din Cartierul Creativ din Piața Amzei.

UniTradiții Fest vine cu un mesaj simplu: nu suntem atât de diferiți. Peste 60 de tineri români și ucraineni au descoperit asta în cele patru ateliere culturale organizate, unde au creat obiecte vestimentare inedite, folosindu-se de motive culturale asemănătoare celor două țări, au încercat rețete culinare noi, o fuziune a celor două culturi, și-au adus aminte de copilărie și de casa bunicilor la atelierele de săpun și au inventat pași noi de dans, pe care așteaptă cu nerăbdare să-i prezinte în fața publicului.

Asociația Touched România aduce în atenția vizitatorilor produsele create de artizani ucraineni, care fac parte din comunitatea creată în jurul ONG-ului care promovează coeziunea socială și se uită la bunăstarea femeilor prin evenimente recreative.

BRIEF