Servici’ Ușor


CLIENT

Asociația Connect

INDUSTRIE

Social

SERVICII

Branding & Graphic Design

ECHIPĂ

Cristiana Bucureci, Andrei Bucureci, Vlad Pătrașcu, Răzvan Dutchevici, Ioana Avram, Iulia Leonti, Cosmin Dominte, Mona Călinescu.

ABOUT

Servici’ Ușor este o campanie lansată în 2017 care să atragă atenția în mod creativ asupra drepturilor angajaților. A fost inițiată de Asociația Conect în parteneriat cu Solidar Suisse, CNS Cartel Alfa şi CNSLR Frăţia, Federația Sindicatelor din Comerț și Federația Sindicatelor din Construcții de Mașini „Înfrățirea”. Proiectul oferă informații despre cum se înființează un sindicat sau cum te poți înscrie într-un sindicat existent, dar și despre cum acesta poate sprijini drepturile și interesele angajaților.

BRIEF

Agenția a stabilit strategia de comunicare pe un an, care a inclus mai multe campanii și activități în București. A început prin conturarea identității de brand, apoi a creionat direcțiile vizuale a două campanii: Mărțișor pentru un Servici’ ușor și Meriți un job mai uman. Spotul video realizat cu artistul JAZZ8 a fost vizualizat de peste 200.000 de persoane în social media și la metrou. Campania a ajuns la peste 2 milioane de oameni la nivel național prin: spotul video, spoturile radio, campania stradală de afișe, campaniile social media, presa online și print.