CLIENT

Terre des hommes România

INDUSTRIE

Protecția Drepturilor Copilului & Sport

SERVICII

Branding, Graphic Design, Copywriting, Video & Fotografie

ECHIPĂ

Cristiana Bucureci, Cristina Ioana Praz, Andrei Bucureci, Mădălina Panainte.

ABOUT

Un „mediu sigur pentru copii” (Keeping children safe in sports) înseamnă a preveni orice formă prin care copilul poate fi afectat negativ – emoțional, verbal sau fizic – în cadrul spațiilor în care se antrenează sau face sport recreațional sau de performanță.

Fundația Terre des hommes s-a asigurat prin acest proiect că tinerii și copiii beneficiază de politici speciale de siguranță și protecție în timp ce practică diverse sporturi și că drepturile copiilor sunt respectate în orice context sportiv în România.

În România, Terre des hommes (Tdh) a beneficiat de sprijinul oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, iar la începutul proiectului (octombrie 2019) au fost semnate acorduri cu Federațiile de Fotbal și Gimnastică.

Fundația Terre des hommes, cu sprijinul partenerilor săi, a dezvoltat între 2019 -2021 politici de protecție si siguranță,  a implicat copiii și profesioniștii din sport în crearea acestora. Ulterior am oferit o ceritificare suplimentară cluburilor care respectă aceste standarde îmbunătățite de protecție si siguranță.

Un mediu sigur pentru copii în sport” înseamnă a preveni orice formă prin care copilul poate fi afectat negativ –emoțional, verbal sau fizic – în cadrul spațiilor în care se antrenează sau face sport recreațional sau de performanță.

BRIEF