ALTRNTV


CLIENT

ALTRNTV

INDUSTRIE

Fashion, Ecologie & Cultură

SERVICII

PR&Events, Strategy, Graphic Design, Copywriting

ECHIPĂ

Cristiana Bucureci, Ioana Avram, Andrei Bucureci, Andrei Musat.

ABOUT

ALTRNTV redeschide ușa unui stil de viață social și implicat ce combină responsabilitatea față de planetă cu expresia și asumarea valorilor personale și a stilului propriu.

Un spatiu dedicat sustenabilitatii, cu produse, accesorii si evenimente sustenabile unde consumatorul sa faca cunostinta cu principiile sustenabilitatii, designeri romani care creeaza produse si accesorii prietenoase cu mediul si pielea, cu practici din economia circulara si etice prin grija fata de angajati.

Un magazin care îți oferă produse de calitate superioară, din materiale alternative care ne vor ajuta să reducem impactul personal asupra mediului. Oferă soluții pentru reciclare, upcycling, închiriere sau donare de haine. 

Un spațiu care îmbină armonios un loc pentru evenimente tematice, o zonă lounge și un shop care oferă informații despre impactul alegerilor noastre în materie de fashion, încurajând consumatorii se caute mai multă transparență în materie de etică, calitatea și proveniența materialelor/produselor.

ALTRNTV  este extindere a activitatii Atelier Merci, din dorinta de a strange in acelasi spatiu designeri, artizani romani din mediul urban si rural care pun accent pe sustenabilitate (calitatea si provenienta materialelor, modul in care isi trateaza angajatii, etc).

S-a nascut din dorinta de a oferi consumatorului un spatiu unde stie ca va gasi cu siguranta produse cu grija pentru mediu si oameni si nu mai este nevoit sa alearga in mai multe locuri pentru a le achizitiona sau cauta intens online.

BRIEF