Image

Seneca

Image
 • Cuvinte cheie

  Design Grafic

  Client

  Asociatia SNK

  Descriere

  Seneca i-a invitat în România, în premieră, pe francezul Serge Latouche, filozof și profesor emerit, respectiv pe australianul Tim Flannery, bioclimatolog, în calitate de speakeri. Prin intermediul unor evenimente, discuții și lansări de cărți, cei doi au vorbit despre felul în care afectăm mediul înconjurător prin consum excesiv de resurse și prin poluare, dar și despre cum putem preveni împreună un viitor dezastruos.

  Folosind colajul, am realizat grafica de pe coperta cărții „Deteriorare garantată” – Serge Latouche și peste 40 de concepte vizuale și machete fotografice pentru canalele de socializare.

  A4Activism
 • Cuvinte cheie

  Design Grafic

  Client

  Asociatia SNK

  Descriere

  Campaniile de PR pe care le-am desfășurat de-a lungul a 3 luni au informat publicul despre cele 4 conferințe și cele 2 dezbateri ce au avut ca teme: schimbările climatice alarmante și potențialele soluții din perspectivele mai multor domenii, respectiv obsolescența programată a produselor pe care le cumpărăm. Evenimentele au avut loc la Institutul Francez, Universitatea de Arhitectură București și Seneca Anti-Café.

  A4Activism
 • Cuvinte cheie

  Design Grafic

  Client

  Asociatia SNK

  Descriere

  Conferințele și dezbaterile au adunat în total un public de circa 1000 de oameni de afaceri, studenți, activiști și reprezentanți guvernamentali.

  A4Activism