Image

Experiente. Piete recreate

Image

Experiente. Piete recreate

Am contribuit la evenimentul Zilele Facultatii de Management SNSPA, care prin Centrul Culture MIX, propune studentilor si membrilor comunitatii academice un proiect de invatare experientiala, studii de caz si simularea ludica a unor experiente de consum.

Creionetica a realizat designul intrgului eveniment si a contribut la conceptul activitatilor “Experiente. Piete recreate” in colaborare cu Alexandra Zbuchea, vice-decan al Facultatii de Management SNSPA.

Campanie si-a propus sa educe si sensibilizeze tinerii studenti privind un stil de viata sanatos si sa inteleaga potentialul real al afacerilor sustenabile din Romania.

Printr-o expozitie organizata in holul universitatii, am recreat experienta cumparatorului la piata, supermarket, in bucatarie si la restaurant si evenimente culturale pentru dezvoltarea profesionala (prelegeri interdisciplinare, workshopuri de gatit, targuri de carte si de produse bio).

Proiectul a promovat conceptul de sustenabilitate si comportament responsabil in asociere cu intelegerea complexa, decodata cultural, a tendintelor din societatea contemporana si a potentialului afacerilor sustenabile in Romania.

Afla in ce a constat evenimentul!