Image

Un Adfel de protest

Image

Un Adfel de protest

Creionetica la festivalul ADfel inseamna spiritul protestatar pasnic. Cine nu isi doreste un protest personalizat alaturi de oameni care sa adere la cauze customizate? Cu "micul kit al protestatarului" la dispozitie, oamenii au fost invitati sa-si exprime contemplarile, multumirile si nemultumirile personale intr-un cadru informal, totul concretizandu-se intr-un documentar making-of "Consumix prezinta un ADfel de protest".

Hiper-consumul societatii de azi este subiectul activarii “Consum pe paine” transpus in realitate printr-o felie de toast uriasa pe care participantii au lipit imagini cu toate lucrurile pe care le consuma frecvent si cu placere: masini, vacante, haine, cosmetice, fast food etc. Am reusit sa imbinam creativitatea cu activismul lejer, de vara, transformand of-urile in versuri si recitandu-le la portavoci pe terasa la Fabrica. Publicul va avea la dispozitie “Micul kit al protestatarului”, cu pancarte, coifuri si oferta de slogane, cu care se va putea activa si, ulterior, imortaliza intr-o fotografie. Am realizat un clip cu intreaga oferta de slogane, recitate, tipate si fotografiate, pentru a le impartasi cu cei curiosi pe Facebook si alte retele sociale. Am calculat cu putin peste 150 de felii “intinse” cu placerile vinovate si diverse lucruri pe care le consumam in exces. Sursa de inspiratie au fost temele de consum abordate in campania Consumix.

ADfel este singurul eveniment de publicitate neconventională din Romania si cel mai misto playground al creativitatii din noi. Festivalul promoveaza formele alternative de comunicare pentru branduri si metodele neconventionale de a vorbi cu oamenii. O saptamana pe an, la Fabrica, se strang cei care fac publicitate-spectacol si nu numai.

Cum a fost la AdFel